به تهران تبلیغ خوش آمدید

راهنمای وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت ایتالیا

شرکت آندیا سیر بر اساس نیاز متقاضی و متناسب با تاریخ سفر آنها اقدام به اخذ سفارت ایتالیا می نماید، و در شرایط خاص میتواند وقت سفارت ایتالیا را بصورت فوری و در اسرع وقت برای متقاضیان اخذ می نماید.

گرفتن وقت ویزا ایتالیا در سریع ترین زمان :

معمولا گرفتن وقت سفارت ایتالیا زمان بر بوده و بسیاری از متقاضیان زمان انجام این کار را نداشته و یا از اینکه درگیر مراحل مختلف پروسه اخذ وقت شوند اجتناب می ورزند لذا در این شرایط آژانس آندیا سیر میتواند در اسرع وقت و بر اساس تجربه بالای کارشناسان این شرکت وقت مناسب را برای متقاضی اخد نمایند که پس از آن بتوانید مراحل و فرایند اخذ ویزا از سفارت ایتالیا را دریافت نمایید.

به دلیل طولانی بودن فرایند کارهای مربوطه سفارت اگر می خواهید به کشور ایتالیا سفر نمایید باید زودتر نسبت به اخذ وقت سفارت و ویزای ایتالیا اقدام نمایید.
باید اشاره کرد وقت های سفارت معمولا برای یک الی 3 هفته باز می شود و به علت شلوغی و درخواست های بالا برای وقت سفارت این نوبت ها زودتر به پایان می رسند و می بایست منتظر باز شدن سایت برای نوبت دهی در مابقی روزها باشید.
آندیاسیر همچنین می تواند در تمامی زمینه ها قدم به قدم به شما یاری برساند.

باید توجه داشته باشید برای گرفتن وقت سفارت ایتالیا ملزم به ارائه بعضی مدارک هستید که در ادامه مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد:

مدارک مورد نیاز وقت سفارت ایتالیا:

روز مصاحبه به همراه داشتن مدارک زیر الزامی می باشد. توجه کنید که این مرحله بسیار مهم می باشد لذا در فراهم آوردن مدارک به دقت عمل کنید در غیر این صورت احتمال رد تقاضای درخواست ویزای شما بالا خواهد بود. فرم درخواست ویزا را میتوانید در روز مصاحبه دریافت، تکمیل و ارائه نمایید.ولی بهتر آن است که تکمیل فرم خود را به کارشناسان ما در دفتر آندیاسیر بسپارید.
1.شناسنامه (همراه با ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات)
2. فرم تکمیل شده درخواست ویزای ایتالیا
3.دعوتنامه تکمیل شده توسط یک شهروند ایتالیایی یا شهروند خارجی ساکن ایتالیا
4. فرم درخواست ویزا از سوی دعوت کننده و کپی از کارت اقامت وی
5.گذرنامه (6 ماه اعتبار از تاریخ درخواست ویزا و کپی از 5 صفحه اول و صفحات داری مهر ویزا)
6.دو قطعه عکس رنگی 3 در 4 (روشن، واضح و کاملا جدید و مشابه با ظاهر فعلی شما)
توجه: در صورتی که عکس همراهان در پاسپورت شما باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.
7.اسناد دال بر وضعیت شغلی متقاضی:
کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی.
کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار.
صاحبان شرکت‌های خصوصی: آخرین روزنامه رسمی شرکت (که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) همراه با رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی و دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
مشاغل آزاد: جواز کسب معتبر صادره از شهرداری محل سکونت به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی و یا کارت بازرگانی به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.
اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و دانشجویان: کارت عضویت هیئت علمی یا کارت بین‌المللی دانشجویی.
8.آدرس دقیق محل کار و منزل
9.پرینت 3 ماهه آخر حساب جاری بانکی با گردش مالی مناسب.
10.ضمانت‌نامه بانکی و یا چک رمزدار به مبلغ هشتاد میلیون ریال برای هر فرد
11. ترجمه آخرین مدرک تحصیلی، و دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
12.سند مالکیت به نام فرد متقاضی یا همسر به همراه ترجمه.
13. 80 یورو پول نقد برای متقاضیان کاری و 120 یورو برای موارد vip
14.بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی به همراه اصل و کپی.
15.کل مبلغ ویزا.
16.رزور هتل در مقاصد مورد نظر در ایتالیا (در صورت دارا بودن) به همراه اصل و کپی.
17.بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما به همراه اصل و کپی.
آژانس آندیاسیر میتواند بغیر از مدارک شغلی و مالی که توسط خود فرد متقاضی تهیه میشود سایر مدارک را (رزو هتل و بلیط هواپیما بیمه ......) تکمیل و در اختیار متقاضیان قرار دهد.

وقت سفارت توریستی ایتالیا :

این نوع از ویزا برای افرادی که بالای 18 سال می باشند به صورت جداگانه اگر بخواهند صادر می گردد به دلیل اینکه افرادی که بالای 18 سال دارند می بایست وقت جداگانه برای انها اخذ گردد و جزو همراهان والدین خود محسوب نمی شوند.

وقت خانوادگی سفارت ایتالیا (ویزای خانوادگی):

این نوع از ویزا برای خانواده ها که تشکیل یافته از پدر، مادر و فرزندان زیر 18 سال هستند می باشد.
برای این نوع از وقت سفارت هزینه های که گرفته می شود برای تمامی اعضای خانواده می باشد.

وقت کاری و تجاری سفارت ایتالیا:

این نوع از ویزا و وقت سفارت برای افرادی می باشد که از سوی شرکت و یا موسسه ای و به همراه دعوتنامه قصد سفر به ایتالیا را دارند.
اگر خانوادگی اقدام به دریافت این ویزا می نمایید برای همه به صورت جداگانه درخواست داده می شود.
در ایتالیا برای استخدام کارگر حدود 3 ماه آگهی می دهند و اگر فرد مناسبی پیدا نشد به مدت 3 ماه در کل اتحادیه اروپا این تبلیغ را می دهند و اگر مجدد فردی برای کار مد نظر پیدا نشد برای متقاضی کار دعوتنامه ارسال می گردد.

وقت ویزای دانشجویی سفارت ایتالیا :

ایتالیا از نظر پذیرش دانشجو نخستین کشور در اروپا و سومین کشور در دنیا می باشد و متقاضیان بسیاری جهت این امر به خود جلب کرده است.
برای ادامه تحصیل در ایتالیا می بایست به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی مسلط باشید.
اگر به هیچ کدام از زبان های قید شده مسلط نمی باشید قبل از اقدام به ادامه تحصیل دوره های آموزشی برای یادگیری یکی از زبان ها را بگذرانید.
توجه داشته باشید قبل از ارائه مدراک و درخواست اخذ ویزا می بایست از موسسه و یا دانشگاه مد نظرتان تاییدیه کتبی داشته باشید تا بتوانید نسبت به اخذ ویزا اقدامات لازم را انجام داده و مدارکتان را به سفارت کشور مربوطه ارائه دهید.
بسیاری از موسسات و دانشگاه هایی که در کشور ایتالیا فعالیت دارند مورد تایید وزارت علوم و آموزش کشور خود می باشند.
یکی از مزایای تحصیل در ایتالیا توانایی دریافت بورسیه تحصیلی برای دانشجویان در صورت تایید از سمت مرکز و دانشگاه آموزشی آنها می باشد.

مدارک وقت سفارت فوری ایتالیا دانشجویی :

•ریز نمرات تحصیلی متقاضی
•نامه تاییدیه و پذیرش متقاضی در یکی از موسسات آموزشی و یا دانشگاه های کشور ایتالیا
•اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
•مدارک تحصیلی
•عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
•اصل کارت ملی و شناسنامه
•گواهی عدم سوء پیشینه
•مدراک تایید سلامت متقاضی
•پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای مربوطه.
برای اخذ این نوع از ویزای تحصیلی ایتالیا می بایست همانند دیگر انواع ویزا ها از سفارت کشور ایتالیا وقت مصاحبه دریافت نمایید و آندیاسیر در این زمینه نیز می توانید به شما کمک کرده و در کمترین زمان برای شما وقت سفارت مربوطه را بگیرد.
اخذ وقت سفارت ایتالیا به دو صورت عادی و فوری می باشد که هزینه های آن نیز نسبت به یکدیگر متفاوت می باشد.

اخد وقت تا صدور ویزای ایتالیا:

شما با اعتماد و تماس با آندیا سیر و در اختیار گذاشتن مدارک مورد نیاز و اطلاعات فردی می توانید مطمئن باشید در اسرع وقت تمامی کارهای مربوط به اخذ وقت سفارت شما بدون هیچگونه نقصی و با رعایت تمامی ضوابط سفارت ایتالیا انجام می پذیرد و بدین ترتیب شانس خود را برای اخذ ویزا بالا ببرید.
متقاضیان در روز مصاحبه حتما می بایست فرم تایید وقت دهی خود را به همراه داشته باشند تا به همراه دیگر مدارک خود به مامورین مربوطه ارائه دهند.

آدرس سفارت ایتالیا در تهران:

خیابان نوفل لوشاتو- پلاک 68

آدرس اداره امور ویزا سفارت ایتالیا در تهران:

تهران ولنجک خیابان 13 ولنجک ساختمان اداری گالریا طبقه 4
اداره کنسولی این سفارت روزهای یکشنبه از 8 الی 13 و دوشنبه تا جمعه از ساعت 8 الی 14 دایر و روزهای شنبه تعطیل می باشد.

برای هر گونه توضیحات بیشتر و پیگیری پرونده با دفتر مرکزی آژانس آندیا سیر با شماره تلفن : 22053073 تماس بگیرید و یا به آدرس : تهران ، بلوار آقریقا ، ناهید شرقی ، پلاک 26 ، واحد 6 مراجعه نمائید

منبع :سایت آندیاسیر

 

* پیشنهاد ویژه ، حتما مطالعه کنید *

آگهی با لینک فالو در صفحه اول20 سایت نیازمندی

آگهی ویژه 3 ماهه در 20 سایت 250 هزار تومان

آگهی ویژه 6 ماهه در 20 سایت 450 هزار تومان

آگهی ویژه 12 ماهه در 20 سایت 600 هزار تومان

** ما را در اینستاگرام دنبال کنید : backlinkweb@ **

جهت مشاهده لیست سایت ها اینجا کلیک کنید

سابقه فعالیت نیمی از سایت ها بالای 6 سال

* مشاوره :140 38  666 - 021 *

 * پشتیبانی :  ‌04 04 144 - 0935 *